Fredag

Dag 5 med Modifast
Idag har det varit tungt för första gången under veckan. Inte tungt så jag inte orkar, bara halvjobbigt och för första gången har jag varit sugen på mat. Kanske för att det är fredag och det är förknippat med god mat och soffmys efter en jobbig vecka. Kanske för att det gått fem dagar nu och det börjar bli enformigt med modifast?

Dessutom har jag mått jätteilla och känt mig "magsjuk" nästan hela dagen. Ni vet när det suger i kinderna och magen gör en liten loop...Då är man inte jättesugen på en Modifast, men jag tvingade mig att äta och det blev liiite bättre med en kopp gegga i magen. Så, note to self, mår jag illa: ÄT. 

Min favoritdryck vatten smakar inte gott längre!  Det smakar bara metall! Kaffe är också skitläskigt att dricka men jag dricker ändå, jag måste ha mitt koffein :)

MEN nu ska jag inte gnälla. Jag mår faktiskt jädrans bra ändå. Fick beröm av Mannen igår för han var impad av att jag inte pipit och gnällt hela veckan. Igår lagade jag till och med mat åt honom och satt jämte när han åt. Är inte det starkt gjort av mig så vet jag inte vad som är. *stolt*

Imorgon ska jag unna mig lite onödig shopping :) Och nästa fredagskväll ska jag på teater med Mam och "The Chaffinch". Ska bli hur kul som helst!

Om min trötta hjärna räknar rätt så är det 27 dagar kvar till Op idag. Det börjar pirra rejält i magen när jag tänker på det. Igår kväll när jag skulle sova så fick jag en våg av ren panik över mig. Men jag tänkte snabbt bort det. Det kommer ju bli skitbra det här. Fokuserar på målbilden jag har och alla snygga kläder jag ska ha sen!!

Nu ska jag slänga mig över mina nya nystan med garn och virka lite medans Mannen äter. Sen ska han fasen i mig få killa mig på ryggen hela kvällen....för det är jag värd :)

Yours truly
The Queen

Kommentarer
Postat av: Katja

sv;Nej, det är inte konstigt alls, och ingen mat att "stoppa igen" känslorna med heller.. :) Idag känns det mycket bättre dock. Väldigt yr i skallen bara, lite otäckt, men går väl över när jag nästa vecka har frivecka från jobbet. Sen är det fasen dags för mig... IIIIHHHHHH!! Läskigt....Men som du skriver, det SKA gå bra. Nåt annat alternativ finns inte.



NOKA blåbär är ju söt och ska blandas med mjölk. Jag är precis som du inte så sugen på det söta, men den är helt ok tycker jag. Varma sopporna funkade första veckan men inte nu, det vänder sig i magen så fort jag tänker på dem. Nokan är den enda som ännu håller... Jag ska prova lite buljong nästa vecka, ett bra tips tack!



Starkt att klara av att laga maten åt någon annan! Hade jag nog inte klarat. Just nu är det ju tur att man är ensam, inga frestelser som finns i kylskåpet :)



Du verkar ha fått lång tid på Modifast... När var det du hade op? November?



Stor KRAM!

2011-10-14 @ 23:44:19
URL: http://isnusmumrikens.blogg.se/
Postat av: the chaffinch

det är ni båda värda-kul att höra om dina framsteg i veckan babe

/finch

2011-10-15 @ 13:25:29
Postat av: Nenne

Me so solbränd och stolt över dig!!!

2011-10-18 @ 09:25:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0